Feestje bij DopHert!

Op de kassa heette het een ‘aangepast feestje’; de high tea die wij ons vanmiddag bij DopHert lieten welgevallen. De high tea staat namelijk (nog) niet op de kaart, maar per e-mail was ons laten weten dat we gewoon konden aanschuiven en dat er dan ter plekke iets moois uit de hoge hoed van de DopHertDames getoverd zou worden. En zo geschiedde.
        Onder het genot van verrukkelijke versgeperste fruitsapjes wachtten we een klein half uurtje voor ons een waar godenmaal werd opgediend. Als DopHert er zo’n 2000 jaar geleden was geweest, weet ik zeker dat de apostelen bij hen het laatste avondmaal hadden gereserveerd.

dop 2dop dop2

Drie soorten hummus (pompoen met dadels, gebakken rode ui en hazelnoot, zongedroogde tomaat en naturel met een beetje sambal en aangemaakte komkommer) met zuurdesembrood, de Julius salade (met heerlijke gegrilde citroen-olijven seitan), een Clubsandwich met tempehbacon en avocado, bananenbrood, mini kokosmakroontjes en een stuk peanutbutter-brownietaart.
Advertenties

2 gedachtes over “Feestje bij DopHert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s