Dophertdiner – Geen verjaardagsfeestje meer nodig

Ik ben dol op eten en nog gekker op mijn familie. Daarom gaan we al jaren met z’n allen uit eten voor mijn verjaardag. Inmiddels is het hele gezin inclusief aanhang veganist, en dus is de restaurantkeuze gelimiteerd. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niet uit als je weet dat Dophert iedere eerste donderdag van de maand een driegangenmenu serveert om je vingers bij af te likken. Toen bleek dat er gisteren een Mexicaans thema aangehouden werd, wist ik het zeker: Met goed gezelschap en lekker eten, heb je echt geen verjaardagsfeestje meer nodig.

DSC_1559

DSC_1573

DSC_1582

DSC_1585

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s