Duurzaam alternatief: Het ouderwetse scheermes

DSC_1890

Super hipsterverantwoord, maar vooral ook duurzaam: het echte, ouderwetse scheermes. Wegwerpscheermesjes zijn echt killing voor het milieu. Eigenlijk is het heel logisch. Alles wat gemaakt is om weg te werpen, is per definitie niet duurzaam. Maar gelukkig zijn er alternatieven.

Het is even een investering, maar wij zijn super blij met ons duurzame scheermes. De mesjes zelf zijn veel goedkoper dan de opzetstukjes voor gewone scheersystemen, en het resultaat is – in ons geval in ieder geval – gladder met minder irritatie. Zo’n metalen kop vormt daarentegen niet zo lekker mee met het vrouwelijk lichaam, maar met iets meer concentratie (lekker mindful) scheren wij prima weg.

Advertenties

3 gedachtes over “Duurzaam alternatief: Het ouderwetse scheermes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s