In ondertrouw, twee jaar Toos en Burger Night!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver: Wij gingen in ondertrouw. Tel daarbij op dat het precies twee jaar geleden was dat we Toos in huis namen en DopHert een Burger Night organiseerde, en je weet genoeg. Wat een feestdag!

DSC_2185

We deden er al heel lang nuchter over. Het officiële trouwgebeuren zou ons niet zoveel doen; de ceremonie met mijn oma was het enige dat telde. De bruiloft en het officieuze trouwen door oma blijft voor ons het allerbelangrijkste moment, maar toch zaten we gisteren giechelend tegenover de ambtenaar van de burgerlijke stand. Zij moest daar op haar beurt weer om giechelen, dus het was een vrolijke en ietwat ongemakkelijke boel. Er ontstond kleine paniek toen we moesten opgeven wat we met onze namen wilden doen (shit, hoe hadden we het ook alweer bedacht?!) en hebben heel kort overwogen gewoon van naam te ruilen (omdat het kan!), maar ook dat is goed gekomen. En nu… is het nog even wachten tot het officiële trouwen, en dan door naar het voor ons échte trouwen.

DSC_2190

’s avonds schoven we aan bij de Burger Night van DopHert waar onze reservering op passende wijze was aangekondigd. Het gezelschap was goed, de sfeer ongedwongen en het eten zoals altijd heerlijk.

DSC_2192

DSC_2191

DSC_2206

En natuurlijk zijn we Toos niet vergeten. Twee jaar geleden kwam ze als een halfkale rat uit Portugal en poepte ze de auto onder. Zij kreeg haar cadeau vorige week al, in de persoon van toyboy Luuk. Hoe hij zich als jonge energieke man zou gedragen in een dergelijke setting was nog wel even spannend, maar hij lag zich al snel op zijn rug onder de tafel nergens iets van aan te trekken. Wat een heerlijk joch. En wat een heerlijke dag.

DSC_2195

Advertenties

3 gedachtes over “In ondertrouw, twee jaar Toos en Burger Night!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s