KRNWTR!

KRNWTR-overzicht-5-flessen

Ik heb geen enkel geheim voor Nadia. Dat is minder romantisch dan het klinkt, want ze is vandaag jarig en ze krijgt voor het derde jaar op rij niets meer van mij. Geheimen en cadeautjes bewaren… Het lukt me gewoon niet. Dus geen romantische verrassingen voor Nadia. Helaas.
Omdat ik het vaak toch wat lullig vind om geen cadeautje meer te hebben, koop ik vaak nog een kleinigheidje (dat het meestal ook niet redt tot de grote dag). Zo ook dit jaar.
In een dramatische strijd met mijn natuur heb ik mijn extra cadeautje bewaard en geheim gehouden. Totdat bleek dat Nadia op hetzelfde moment, hetzelfde cadeautje voor mij besteld had, en de postbode met twee identieke pakketjes op de stoep stond. Weg verrassing.

Toch zijn we allebei heel blij met onze KRNWTR-fles.We don’t like it, we love it!

Ze zijn namelijk niet alleen mooi; we zenden er ook een goede boodschap mee de wereld in. Kraanwater drinken is namelijk veel minder slecht voor het milieu dan bronwater drinken. Hoe dat precies zit, kan KRNWTR zelf veel beter vertellen dan wij:

Zorg er dus voor dat je altijd je eigen flesje bij je hebt. Dat scheelt een slok op een borrel!

Advertenties

Een gedachte over “KRNWTR!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s