Nog 100 dagen!

531692_554413744580201_655363123_nDit was onze eerste foto samen. Straalverliefd en ontzettend gelukkig. Nu bijna 3 jaar later is het tijd om ons ook wettelijk aan elkaar te binden.

Over 100 dagen zeggen wij ‘ja’. Bijvoorbeeld wanneer iemand vraagt of we nog een stukje taart willen, of we misschien iets willen drinken en of we gelukkig zijn. Tegen elkaar zeggen we vast ook een heleboel, maar ‘Ja, ik wil’ zal er niet bij zijn. Nadia vindt het namelijk maar onzin, dat ja-woord. Dat zei ze toen we dit weekend de plannen aan het doorspreken waren, en oma viel haar meteen bij. Ja, dat is onzin want we hebben al lang voor elkaar gekozen. Dat hoeft niet te worden uitgekauwd.
Over 100 dagen is onze bruiloft. Dat we die dag met elkaar in het huwelijk treden, kunnen we ook al niet echt zeggen, want dat doen we eigenlijk volgende maand al. Dan trouwen we voor de wet. In augustus doen we dat voor onszelf. Omdat wij graag willen dat oma dat doet, hebben we besloten het officiële gedeelte apart op een maandagochtend te doen.

Onze bruiloft zullen we natuurlijk zo duurzaam mogelijk houden. En dus worden de magen alleen met veganistisch voer gevuld en zoeken we naar milieuvriendelijke manieren om de boel een beetje leuk aan te kleden. Uit een duurzame bruiloft kan natuurlijk alleen maar een heel duurzaam huwelijk komen.

Om voor eeuwig vastgelegde onderkinnen te voorkomen, gaan we tot die tijd de broekriem een beetje aanhalen wat onze voeding betreft. Dat vinden we best lastig, want we zijn gek op eten, en helaas niet alleen op moerbeibessen en quinoa. De komende tijd houden we jullie op de hoogte van onze barre tocht richting het altaar, maar ook van de keuzes die we maken voor bepaalde spullen, oplossingen en bijvoorbeeld de catering.

Wij kijken er ontzettend naar uit!

Advertenties

9 gedachtes over “Nog 100 dagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s