Natuurvrouwtjes worden

Laatst schreef ik over mijn oma. Ze weet ons altijd te inspireren met haar positiviteit, haar nucht

ere blik en haar interne natuurencyclopedie. Dankzij haar weet ik wat een elfenbankje is, dat een douglasspar heerlijk geurende hars afscheidt en dat een eend een wokkelvormige penis heeft. Je weet nooit wanneer die kennis van pas komt.
Oma draagt gouden vliegjes in haar oren, een zilveren kikker om haar ringvinger en een reusachtige pissenbed op haar borst. Oma is een echt natuurvrouwtje en dat willen wij ook worden. Daarom hebben we ons nerdenhart gevolgd en zijn een natuurfeitenboekje gestart. Iedere dag zoekt een van ons een natuurfeitje op en schrijft dat in het boekje. En daar laten we jullie graag zo nu en dan een beetje van mee genieten.

DSC_2886

DSC_2891

DSC_2888

DSC_2887

DSC_2889

Advertenties

3 gedachtes over “Natuurvrouwtjes worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s