Bijenhotel – Stichting M.E.E.R.groen

Wat werden wij positief verrast tijdens ons avondrondje laatst. We stuitten namelijk op een prachtig bijenhotel dat Stichting M.E.E.R.groen in opdracht van de gemeente maakte. We mailden de stichting om ons genoegen te delen en kwamen er op die manier achter dat er nog drie van deze kunstwerken verspreid door de stad staan.

DSC_2916

De waarden van de stichting spreken ons enorm aan:

Stichting MEERGroen staat voor het omgaan met onze leefomgeving op een manier, waarbij niet kosten en rendement bepalend zijn maar ecologisch evenwicht, inspiratie en sociale cohesie. We gaan uit van het recht van bestaan van elke soort en niet alleen soorten die de mens van nut zijn.

Binnenkort sluiten we ons daarom bij de stichting aan om een dagje de handen uit de mouwen te steken en onze directe leefomgeving een beetje groener te maken. En natuurlijk laten we jullie precies weten hoe dat was!

DSC_2905

DSC_2918

Advertenties

10 gedachtes over “Bijenhotel – Stichting M.E.E.R.groen

 1. Wauw, wat een kunstwerk en wat een goede stichting!
  Wij gaan eerst (hopelijk/waarschijnlijk) verhuizen maar daarna helpen wij graag een keer mee!
  Misschien wel gezellig met jullie als jullie daar zin in hebben 🙂
  Hopelijk komt het ook snel hier in de buurt!!

  Like

   1. We gaan verhuizen naar een ander gehucht hahaha genaamd Schoonhoven. Maar mijn school ligt in deze plaats, dus dan kan ik ons hondje Vinny in m’n pauzes uitlaten, hij houdt namelijk niet zo van alleen thuis zijn (ookal is hij niet helemaal alleen, met onze 3 katten =p). Maar we doen het niet voor de plaats maar meer voor de hond en voor een TUIN! Woooohoooo! Want we kunnen niet zonder tuin leven :’) Maar we gaan hier dus niet onze hele leven wonen. Lijkt ons super leuk!!! Jullie horen hierover sowieso nog van ons! Hele preek =p
    Lieeeeeefs x Effy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s