Trouwgewauwel!

Eerder kondigden we aan dat we over 100 nachtjes slapen zouden gaan trouwen. Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en dus is het tijd voor een update!

Als we heel eerlijk zijn, moeten we toegeven dat we niet heel strak aan het plannen zijn. Op televisie zie je altijd half overspannen bruiden die 24/7 in hun telefoon staan te schreeuwen en te stampvoeten. Het totale gebrek aan stress baart me dan ook zo nu en dan wat zorgen. Moeten we niet iets harder aan de slag? Maar als ik dan ga kijken naar wat er onbewust ook allemaal wél al geregeld is, dan valt het allemaal ook wel weer meer.

– Huh, wacht, Luuk eet zijn eigen poot op dus ik ga hem even met iets veiligers afleiden… –

Cape-of-Love_0105

Kleding

Bijna klaar! Ik stuitte bij toeval op een jurk die paste bij mijn wensen en het budget. Een veganistische trouwjurk vinden is behoorlijk lastig (overal lijkt zijde in verwerkt te zijn), en ik zal dus ook geen ‘echte’ trouwjurk dragen. Het voordeel daarvan is dat het een stuk minder kost, en aangezien we praktisch in het bos trouwen, vonden we super formele kleding ook niet helemaal gepast.

Nadia is half klaar, maar dat moet ook goed komen.

Ringen

Die hebben we alweer een hele tijd in huis! We gingen ‘gewoon even kijken’ en liepen een uur later heel gelukkig Lyppens uit. Omdat we heel verschillende types zijn, hadden we verwacht ook verschillende ringen te kiezen, maar we vielen grappig genoeg voor hetzelfde exemplaar. Nadia heeft hem dan wel mat laten afwerken en ik niet.
We kochten onze ringen bij Lyppens. Voor wie het niet kent: denk een Harry Potter-achtig, klein zaakje bomvol goud, zilver en stenen. De verkoopster begon spontaan een numerologische analyse op onze trouwdatum los te laten en het komt helemaal goed met ons. Toch fijn om te weten.

Eten

Kunnen we ook afvinken! DopHert gaat een heerlijk Mexicaans buffet voor ons samenstellen, dus we weten zeker dat niemand iets te klagen zal hebben.

Taart

Check! Sascha van voormalig Vegan Sweetheart Bakery gaat prachtige cupcakes voor ons maken. Wat zijn we blij dat ze dat toch nog voor ons wil doen!

Uitnodigingen

Wordt aan gewerkt. Mijn fantastisch creatieve tante is iets heel moois voor ons aan het ontwerpen dat helemaal bij ons past. We kunnen niet wachten!

Nou, dat zijn volgens mij wel de belangrijkste dingen. Ik ben blij dat het organiseren zo eenvoudig verloopt. Er zijn nog wel 100 dingen te regelen, maar langzaam maar zeker krijgt alles steeds meer vorm. We hebben er enorm veel zin in.

Wat de onderkinnen betreft gaat het best goed. Dat komt eigenlijk vooral door een verandering in ons denkpatroon waarover we laten meer zullen schrijven.

Tot snel!

Meer van De Veganosaurus? Like ons dan ook op Facebook!

Advertenties

6 gedachtes over “Trouwgewauwel!

 1. Wauw, spannend! Wij willen ook trouwen, maar we hebben nog geen poen, dus even door sparen! Over hoeveel nachtjes slapen is het nu? Wij zijn al zeer benieuwd naar de foto’s 😀 En alvast een heeeeele leuke mooie trouwdag gewenst en veel plezier met de voorbereiding 😉

  Liefs!

  Like

  1. Ja, wij doen het juist nu omdat we dit jaar in ieder geval allebei werk hadden en er dus wat voor konden sparen. En de locatie is gratis, dus dat scheelt VEEL ;). Hoeveel nachtjes nu nog… weet ik niet precies haha. Maar het is binnen drie maanden :).

   Liked by 1 persoon

   1. Wij hebben de mazzel dat oma in het bos woont… Dus wij kijken in ieder geval uit op het bos. Maar aaaaals jullie dag er dan is, wordt het vast een sprookje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s