Help! Mijn vrouw is chef wc-rol!

DSC_3191

De vrouw met wie ik een relatie aanging, werd heel blij van nieuwe schoenen. Of van een nieuw horloge. De vrouw met wie ik een relatie aanging, gebruikte heel veel wc-papier. Daar ergerde ik me aan.
De vrouw met wie ik deze zomer trouw, heeft zichzelf zojuist uitgeroepen tot chef wc-rol. Al dagen praat ze over weinig anders dan het plasticloze, 100% gerecyclede en op windenergie geproduceerde wc-papier dat ze heeft gevonden. Daar is dus niet een boom voor gesneuveld. Daar kan geen nieuw paar schoenen tegen op.

Vandaag was het dan zo ver. Terwijl de takken ons om de oren vlogen (die voortuin moet er nu echt eens aan geloven!), stopte de pakjesbezorger voor onze deur. Hij opende de achterdeuren van zijn bestelbus en haalde een immense doos tevoorschijn. Nadia begon te stralen. Haar wc-papier was gearriveerd!

Dat er plasticloos wc-papier is met een kleine ecologische voetafdruk, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Maar dat kost ook iets meer dan het wc-papier dat het plebs koopt. Vanaf vandaag staat onze gang richting toilet gelijk aan een dagje in een luxe resort. Onze billen voelen zich heel wat. Vanaf vandaag zeulen wij twee decadente derrières met ons mee. En we zullen zuinig zijn!

‘Eén rol per week!’ Nadia kijkt me bloedserieus aan en wanneer ik me hardop afvraag of we die rol dan mee moeten nemen naar boven en beneden, voegt ze er streng aan toe dat ze het meent. Nadia is chef wc-rol en dat zal ik weten. Ik moet op blaastraining, want om de tien minuten een plas is er niet meer bij. En wil ik een velletje extra gebruiken, dan zal ik daartoe een schriftelijk verzoek in moeten dienen. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar wat is ze blij. En wat houd ik van haar.

DSC_3193

Wij kochten onze 80 rollen bij 100% eco. En natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Nooit meer iets missen of nóg meer van De Veganosaurus? Like ons dan ook op Facebook! ❤

Advertenties

11 gedachtes over “Help! Mijn vrouw is chef wc-rol!

  1. Ben ook al eens op zoek geweest en deze viel af omdat het uit Canada en de VS komt. Om wc-papier van de andere kant van de wereld te laten komen gaat me letterlijk te ver. Dus voorlopig nog met plastic, maar dan dus wel grote verpakkingen, dat scheelt in verhouding.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s