Vitatas – Groente en fruit zonder plastic!

Dat wij plastic stom vinden, dat wisten jullie natuurlijk al. Maar onze weerstand tegen de doorzichtige duivel wordt hoe langer hoe groter. En dus kopen we geen in plastic verpakte groenten en fruit meer. In de supermarkt levert dat nogal wat beperkingen op. Nu voelen we ons toch al steeds prettiger bij biologisch voer, maar dat wordt soms best een dure grap.

Gelukkig ontdekten we Vitatas. Tegen een schappelijke prijs krijg je een tas groente en/of fruit (er zijn verschillende mogelijkheden). Onverpakt en allemaal biologisch. Kijk, daar worden we blij van! Extra leuke bijkomstigheid is dat we dingen in de tas terugvinden die we zelf niet heel snel zouden kopen (paksoi staat bijvoorbeeld niet op ons standaard boodschappenlijstje).

Er zijn meer manieren om onverpakte biologische producten te bestellen. De komende tijd zullen we het een en ander uitproberen. Over de Vitatas zijn we in ieder geval erg tevreden!

DSC_3165 DSC_3157 DSC_3162

Wij bestelden de Vitatas bij Ekoplaza.

Advertenties

7 gedachtes over “Vitatas – Groente en fruit zonder plastic!

  1. Wij hebben pas ook een bestelling gedaan bij de EkoPlaza, super handig want je kunt gewoon veganistisch aanklikken en je krijgt alle veganistische producten! Dat wisten jullie waarschijnlijk al lang maar wij deden tot voorkort nog boodschappen bij de Albert Heijn, omdat de EkoPlaza best een stukje rijden was en het is ook best duur. Maar er is er nu eentje dichterbij ons huis gekomen dus besloten we om hier toch maar altijd onze boodschappen te doen. Het is ook veel leuker omdat je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Naar de groente en fruit afdeling hebben we eigenlijk niet gekeken omdat we meestal naar de markt gaan (stuk goedkoper en ook zonder plastic) maar ik denk dat we de volgende keer ook even op de groente en fruit afdeling gaan spieken want dit ziet er wel heel leuk uit! Het is inderdaad leuk dat je producten krijgt die je normaal niet zo gauw zou kiezen en dat alles biologisch is! 🙂 En ik weet niet waar het aan ligt maar alles ziet er echt superrrrr lekker uit!

    Liked by 1 persoon

  2. Hier is de ekoplaza wel een eindje (twee bussen, ongeveer 40 minuten) dus ik kom er nooit. Ik ken de vitatas wel maar er zitten hier helaas geen afhaalpunten die een beetje dichtbij zitten. Maar wel ideaal als de ekoplaza maar 5 minuten vandaan is! Ik haal mijn groente en fruit bij de markt maar in de toekomst lijkt het me wel wat om 1 keer per maand zo fruitbox te bestellen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s