Dophert & Jett in het bos

Zondag was onze laatste officieel ongehuwde dag en die hebben we goed besteed! Onder het mom van ‘als we er toch zijn…’ hebben we heerlijk geluncht bij DopHert, waar we de taart voor maandag zouden ophalen.

We kozen voor twee nieuwkomers op de kaart: De seitanburger en de kroketten. Beide zeker het proberen waard. Oh, en omdat we er toch waren – of had ik dit excuus al gebruikt? – deelden we een ouderwetse club sandwich. Gewoon omdat het kon. En omdat die zo lekker is. En omdat we er toch waren. DSC_3486

DSC_3476

DSC_3471

DSC_3504

DSC_3513

De kaartjes voor Jett Rebel in het bostheater bestelden we al voordat onze trouwdag vaststond. Het was dus toeval dat we aan de vooravond van ons getrouwde leven op dezelfde plek waren als waar we verliefd werden en waar ik Nadia ten huwelijk vroeg. Maar wat was het mooi om daar te zijn en alles even een beetje te herbeleven op die magische plek waar het allemaal begon.

DSC_3550

Advertenties

6 gedachtes over “Dophert & Jett in het bos

  1. Ah wat een mooie afsluiting van jullie ongetrouwde bestaan! Heel veel geluk samen. Bijzonder dat jullie nog op de plek kwamen waar jullie verliefd zijn geworden šŸ™‚ En het eten bij Dophert ziet er echt heerlijk uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s