De Veganosaurus maakt het lekker zelf! Deel 1 – Afwasmiddel

Omdat wij niet 100% tevreden waren over de uitkomsten van onze duurzame afwasmiddelentest, hebben we besloten het lekker zelf te gaan maken! Dat gaan we de komende tijd met meer huis- tuin- en keukenproducten doen en dat doen we in de vorm van… vlogjes!

Bij dezen onze eerste poging:

Advertenties

12 gedachtes over “De Veganosaurus maakt het lekker zelf! Deel 1 – Afwasmiddel

 1. Leuk zeg! Ik heb ook al 3 recepten voor afwasmiddel gemaakt en ik vind het nog steeds wel wennen dat het niet schuimt. Wat ik me wel afvraag: ik lees vaak dat azijn en zeep elkaars werking opheffen, weten jullie daar meer van? Jullie gebruiken het namelijk wel allebei in jullie afwasmiddel. Ik ga deze variant ook zeker een keer testen en ik kijk uit naar de volgende filmpjes! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Hoi Inge,

   Bedankt voor je leuke reactie! Van die elkaar opheffende werkingen hebben wij nooit gehoord. Deze basis kwamen wij veel tegen, ook in het boek ‘Leven zonder afval’, bijvoorbeeld. We gaan het eens uitzoeken!

   Om het wel te laten schuimen, zou je een klein deel gewoon afwasmiddel kunnen toevoegen. Dan schuimt het evengoed, maar verbruik je veel minder regulier afwasmiddel.

   Liked by 1 persoon

   1. Ik las dit recept ook in ‘leven zonder afval’ en ben ook wel al vaker recepten met azijn én zeep tegengekomen, vandaar dat ik het me afvraag. Ik heb er verder geen verstand van maar lees vaker dat mensen dat op recepten reageren. Zou natuurlijk jammer zijn als je twee ingrediënten erin stopt en ze elkaar opheffen… Ik wil liever niet aan het reguliere afwasmiddel, in ieder geval nog niet, het helpt mij al veel nu ik een lekker geurtje heb toegevoegd, het zit toch echt tussen m’n oren denk ik… 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s