#Gayisok #lovewins

Sinds gisteren vliegen de regenbogen en de hashtag #lovewins vrolijk in het rond op Facebook. Voor wie het even gemist heeft: In heel Amerika mogen mensen van hetzelfde geslacht nu met elkaar trouwen. Dat zou heel vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. En hoewel er nog een heleboel bergen te verzetten zijn, is deze stap een grote overwinning.

Lush had geen beter moment kunnen kiezen om de #Gayisok-zeep de badkamers in te slingeren. In 76 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar. Met de gouden glitterzeep waar je reukorgaan heel blij van wordt, wil Lush deze kwestie onder de aandacht brengen. Door middel van de hashtag #Gayisok hoopt Lush het gesprek aan te zwengelen en 10 miljoen mensen te bereiken. Bovendien gaat het hele verkoopbedrag (op productiekosten en btw na) direct naar organisaties die zich inzetten voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders.
De zeep is trouwens veganistisch, al staat het verkeerde icoontje erbij op de website.

Dus spread the word and the love en geniet intussen van een heel fijne toevoeging aan je badkamer.

Like ons ook op Facebook <3!

Advertenties

Een gedachte over “#Gayisok #lovewins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s