Plant een boom

Aan mensen hebben we geen gebrek in Nederland. Waar je in de rest van Europa met 70 man per vierkante kilometer vertoeft, ben je in Nederland met 467 anderen. En dat gaat ten koste van de natuur. Daarom gaat Natuurmonumenten een nieuw bos aanplanten dat uit 70.000 bomen moet gaan bestaan. En daarvan kan er eentje van jou zijn. Voor 25 euro kun je een boom in Parkbos de Haar kopen, en zo de natuur een handje helpen. Je mag zelf kiezen wat voor boom het wordt: Een linde, een wilg, een eik, een kers, een els, een beuk, een populier, een den, een iep of een es. Ook leuk voor kerst. Heb je meteen een kerstboom.

Kijk op de website voor meer informatie.

Schermafbeelding 2015-10-05 om 19.12.25

Advertenties

3 gedachtes over “Plant een boom

 1. Goede actie!
  Wij zitten momenteel met het omgekeerde “probleem”: we hebben een huwelijksboom gekregen (we zijn zaterdag getrouwd!) maar die past niet in onze tuin. Zou je die zomaar ergens mogen planten?
  Het lijkt me een slecht voorteken als die wordt verwijderd…

  Liked by 1 persoon

  1. Gefeliciteerd! Ik denk niet dat je die zomaar ergens mag planten. Misschien eens bij de gemeente informeren? Nadia zegt: Gewoon doen. Je kunt je natuurlijk afvragen of het ook maar een hond opvalt als er een boom extra in het bos staat ;).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s