De Veganosaurus gaat de natuur in: De Amstelveense Poel

Soms liggen de mooiste dingen recht onder je neus. Dat geldt ook voor ons, want hoewel we het heerlijk vinden om nieuwe gebieden te ontdekken, wonen we op loopafstand van een heel mooi stukje Nederland: De Amstelveense Poel.

Op zo’n ‘rondje’ Poel komen we door heel diverse stukjes natuur. Zo is er natuurlijk het water, waarin je ook best een duik kunt wagen als je iemand hebt die je de steiger weer op trekt. Het moerasachtige gebied is een fantastische thuishaven voor een heleboel vogels (en kreeften hebben we er ook wel eens het pad zien oversteken) en in het bos waardoor we teruglopen omdat het laatste stukje om de Poel niet toegankelijk is voor honden, is ook altijd genoeg te zien. De honden vinden het er altijd heerlijk en wij ook. Reden genoeg om er eens een paar passen te wagen, lijkt ons.

DSC_5131

Advertenties

Een gedachte over “De Veganosaurus gaat de natuur in: De Amstelveense Poel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s