Vier vegan kerst met De Veganosaurus

Kerst is voor veganisten niet altijd de meest feestelijke aangelegenheid (begriploze families, een hoop leed). Daarom zetten wij onze deuren en harten open voor (maximaal) 15 gelijkgestemden die het leuk vinden om met ons een vegan kerstfeest te vieren. Als iedereen iets lekkers meeneemt, moeten we een mooi diner kunnen verzorgen. Wij hopen op een ongedwongen, warme en memorabele avond met (nieuwe) veganistische vrienden.

Daarnaast gaat kerst voor ons ook over delen. Het lijkt ons daarom mooi als iedereen (naast lekker eten ;)) ‘iets’ meebrengt om te delen. Dat kan een verhaal zijn, een mooi liedje, een boekentip, een recept… you name it. Zo gaan we allemaal de deur weer uit met een berg niet-materialistische cadeaus en leren we elkaar beter kennen.

Anderen uitnodigen mag uiteraard. Honden zijn meer dan welkom als ze sociaal met andere honden zijn. Luuk en Toos zitten sowieso klaar met een rendierengeweitje op hun knar.

Dit vrolijke gebeuren gaat zaterdag 17 december vanaf 19.00 uur plaatsvinden. Het adres volgt na aanmelding. Dat kan door ons een PM op Facebook te sturen.

Veel liefs,

Mik en Pieta

14595622_1707784456212771_932735810078338487_n

Advertenties

2 gedachtes over “Vier vegan kerst met De Veganosaurus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s