Kersttips: Diner Chantant en vegan kaasjes

De tafel bezweek bijna onder het lekkere eten en de woonkamer zat vol vrolijke veganisten. Ons vegan kerstfeestje was een groot succes! Dus wie er deze keer niet bij kon zijn, krijgt volgend jaar gewoon nog een kans. Dit gaan we zeker over doen. Maar volgend jaar is nog ver weg en we kunnen ons goed voorstellen dat je je Kerst toch nog een vegan tintje wilt geven. En daarom geven wij twee tips die je gegarandeerd in de feeststemming brengen!

Diner Chantant

Tien december waren wij bij vegan kaasdiner dat de Jongens op ’t Zand organiseerden in samenwerking met Charlotte van Charly’s all is fair. Een heel gezellige avond, met heerlijke kaasjes om van te proeven. En laten diezelfde jongens nou een kerstdiner chantant organiseren… Dat doen ze vanwege de grote belangstelling drie avonden achter elkaar. Voor de eerste avond (22 december) zijn er nog wat plaatsen vrij. Dus hop, hop, zorg dat je erbij kunt zijn.

Charly’s all is fair

Daarnaast noemden we ze al even: de kaasjes van Charly’s all is fair… In samenwerking met Veggie4U werden wel heel verleidelijke kaasplankjes verkocht, maar die zijn als warme broodjes over de digitale toonplank gevlogen. Los bestellen kan nog wel en tegen heel schappelijke prijzen. Zeker als je bedenkt dat de kaasjes helemaal biologisch zijn! Dus wil je iets bijzonders op tafel zetten met de feestdagen? Zorg dan dat je als de wiedeweerga bestelt zodat je je bestelling nog op tijd in huis hebt. Fijne feestdagen!

14358731_929430153829264_4837419856719094791_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s